Informatie

GOLDEN VISA Mask Mask

GOLDEN VISA / Informatie

VERKRIJGEN VAN EEN VERBLIJFSVERGUNNING IN PORTUGAL WORDT TOEGESTAAN VOOR INVESTERINGSACTIVITEITEN (ARI):
Gouden VISA of ARI-residence vergunning voor investerings activiteiten.

De huidige wettelijke bepalingen opent de mogelijkheid om buitenlandse investeerders toe te passen voor een verblijfsvergunning voor investeringsactiviteit, die hebben regelmatig post op het nationale grondgebied (met geldig Schengen-visa of visa waiver ontvangers), via kapitaaloverdrachten, scheppen van werkgelegenheid of aankoop van onroerend goed. 

 

Wie kan beweren?
Onderdanen van derde landen die streven naar een activiteit van investering, persoonlijk of via een bedrijf, leidt, als regel, de uitvoering van ten minste één van de volgende situaties op nationaal grondgebied voor een minimumperiode van vijf jaar:

1) kapitaal Transfer in het bedrag gelijk is aan of meer dan 1 miljoen euro;
2) het creëren van ten minste 10 arbeidsplaatsen;
3) verwerving van onroerend goed in hoeveelheden groter dan of gelijk aan 500 duizend euro.

Covers houders van kapitaal van een vennootschap met hoofdkantoor in Portugal of in een andere EU-staat en met een vaste inrichting in Portugal, met situatie geregulariseerd.

 

Vereiste documenten:
• Paspoort of andere geldig reisdocument;
• Bewijs van legale binnenkomst en verblijf op het nationale grondgebied;
• Bewijs van ziektekostenverzekering;
• Verzoek om raadpleging van de Portugese Criminal record door SEF;
• Strafregister certificaat van het land van oorsprong of in het land waar u voor meer dan een jaar woont;
• Bewijs van de situatie geregulariseerd op vertoon van negatieve verklaring bijgewerkt schuld afgegeven door de belastingdienst en de douane en de sociale zekerheid.

Dit visum maakt een voor belegger vrij verkeer en werken in Europa (Schengen), zonder beperkingen.

Aanbiedingen